Бета нұсқа. kz.birding.day сайтында тіркелген барлығына ашық. Деректер 6 қараша 2026 күні көшірілді. Мұнда қосқаныңыздың бәрі тестілеуден кейін жойылады.
Анна ЯськомодераторМодератор сайттағы тәртіпті қадағалайдыпікір жазу· 1-фотоға
Степной конек обитает в восточной части Казахстана, а это полевой конек. От степного он отличается четкой темной полосой перед глазом, отсутствием четких полос на спине и груди (кроме молодых птиц), более коротким когтем на заднем пальце.